KÉKFRANKOS ROSÉ
A célunk, hogy a fogyasztóink megismerhessék a bio borokban rejlő értékeket
Species- white, dry
Wine region - Balaton- felvidék
Winemaker- Dobosi Winery
A család több mint 100 000 palack bort készít, aminek a nagy részét közvetlen értékesíti, helyben és online.
More information
Winery: | Dobosi |
Wine: | Kékfrankos rosé |
Vintage: | 2021 |
Variety: | Kékfrankos |
Wine region | Balaton |
Vineyard: | Nivegy-völgy |
Soil type: | limestone |
Method of viticulture: | |
Harvest time: | normal |
Method of vinification: | Cold fermented. |
Method of ageing (barrel-type, time...): | barrel&tank |
Classical / biodynamical / organic ? | Organic |
Alcohol content: % | 12,5 |
Acidity (in tartaric acid): g/l | 5,2 |
Residual sugar: g/l | 1,2 |
Extract (sugar free): g/l | 20,4 |
Closure method: | screw cap |
Tasting note: | tárgyilagosan, 1-2 mondat. Úgyis mindenki a saját véleményére fog hagyatkozni. |
Awards: | Tavalyi rozé válogatásba bekerült a Decanter magazinban |