Új partner a Britt piacon

Britt piacon a St. Andrea Borászattal

Nagy megtiszteltetés, hogy a St. Andrea Borászat méltónak tartott minket, hogy a brit piacon forgalmazzuk ezt az bort brit partnerünkkel a Best of Hungary UKvel közösen.

A Decanter “Best in Show” díja után külön dicsőség, hogy ismét nagyon magas szinten méltatták a borászat egyik meghatározó borát.

A Decanter ’s Wines of the Year 2021 borai közé két magyar bor került be. Az egyik a TokajNobilis Szőlőbirtok, Hárs Barakonyi dűlő 2018 bora. a másik pedig St. Andrea Szőlőbirtok Bull Egri Bikavér Superior 2019 bora. Ez utóbbi Egri Bikavér bor 2018-as évjáratát 2020-ben sorolták a 100 bor közé.
Örömteli, hogy a magyar borok nemzetközi szinten is egyre több figyelembe részesülnek! Hálásak vagyunk érte!

ANGLIÁBAN ISMÉT VAN MAGYAR BOR AZ ÉV BORAI KÖZÖTT!

A világhírű angol Decanter bormagazin munkatársai és szakértői a 2021-es év tekintetében is megnevezték azon borok listáját, amelyek az év során leginkább emlékezetes élményt nyújtottak számukra.

A Decanter’s Wines of the Year 2021 borai közé két magyar bor került be. Az egyik a Tokaj Nobilis Szőlőbirtok, Hárs Barakonyi dűlő 2018 bora, a másik pedig St. Andrea Szőlőbirtok Bull Egri Bikavér Superior 2019 bora. Ez utóbbi Egri Bikavér bor 2018-as évjáratát 2020-ben sorolták a 100 bor közé.

Örömteli, hogy a magyar borok nemzetközi szinten is egyre több figyelembe részesülnek! Hálásak vagyunk érte!